Selecteer een pagina

De Brandweer Hollands Midden bedankt Nobels Group voor de flexibiliteit die zij bieden voor vrijwilligers van de brandweer. De ploegchef van de brandweerkazerne Noordwijkerhout bracht ons een bezoek en overhandigde een bedankbordje.

Koos de Vink, Managing Director van de Nobels Group zegt over het bezoek: “Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid hebben om zich in te zetten voor de samenleving. Een flexibele houding is hierbij van zelfsprekend. Wij zijn trots op Ronald en blij met iemand die over de capaciteiten beschikt om hulp te bieden in noodsituaties.”

Ronald van der Slot, directeur van Agro Techniek is zelf brandmeester uitvoerend bevelvoerder en is 20 jaar vrijwilliger bij de brandweer. Zijn technische kennis komt hierbij ook van pas. Het komt regelmatig voor dat er een auto opengeknipt of een boom omgezaagd moet worden.

Over zijn vrijwilligerswerk bij de brandweer zegt Ronald: “Het werken bij de brandweer zie ik als een mooie hobby. Binnen het team van 27 vrijwilligers hebben we hechte vriendschappen opgebouwd. Dingen die ik bij de brandweer heb geleerd, zoals de omgang in stressvolle situaties, komen bij mijn reguliere werk ook goed van pas.”

Share This