$('#file-upload').bind('change', function() { var fileName = ''; fileName = $(this).val(); $('#file-selected').html(fileName); })

Agatha startte 3 jaar geleden bij Javo op de Salesafdeling als Admin Sales Supporter. Een hele andere baan dan waar ze vandaan komt, maar al snel vindt ze haar plek in het team. Inmiddels draagt zij ook haar steentje bij op de afdeling Logistiek. Ze houdt van de afwisseling en de dynamiek in haar functie, en laat dat nou precies de rode draad in haar verhaal zijn.

Internationale achtergrond

Agatha heeft als kind 15 jaar in Duitsland gewoond en verhuist later nog een keer voor 7 jaar naar Duitsland. “De tweede keer verhuizen naar Duitsland voelde echt als thuiskomen. Nog steeds voelt het als mijn thuisland en ik koester ook de wens om ooit weer in Duitsland te gaan wonen.”

Als ze opnieuw naar Nederland verhuist, stuit ze op een vacature van KLM. “Dat leek me echt heel leuk. Ik was altijd al graag met mensen aan het werk en wilde iets voor anderen betekenen. Dat ik goed met talen ben, kwam hier natuurlijk erg goed van pas. Ik heb daar 22 jaar met veel plezier gewerkt en toen kwam COVID… Schiphol ging dicht. Ik kwam thuis te zitten, maar realiseerde me daardoor ook wat een invloed al die jaren wisseldiensten op mijn thuis en mijn bioritme hadden gehad. Dit was een mooi moment om na te denken over mijn toekomst. KLM kwam met een goede regeling waar ik toen gebruik van heb gemaakt. Zonder COVID denk ik dat ik nog steeds daar had gewerkt, uit automatisme en gewenning.”

 

Een nieuw begin

In 2021 komt Agatha bij Javo werken als Admin Sales Supporter. Nu zijn we bijna 3 jaar verder en werkt ze niet alleen bij Sales, maar ook bij Logistiek.

“Mijn werk geeft mij enorme positieve energie. Er is nog geen enkele dag geweest dat ik chagrijnig naar werk ben gegaan. Ik voel me hier echt als een vis in het water en ik heb fijne collega’s. Het zijn allemaal hardwerkende mensen, maar er is zeker ook ruimte voor een lolletje.

Bij Sales heb ik mijn ritme inmiddels goed gevonden en heb het hier nog steeds erg naar mijn zin. Toen ik zag dat er nog ruimte was bij Logistiek, werd ik enthousiast. Ik ben in gesprek gegaan met mijn leidinggevende en kreeg de gelegenheid om op die afdeling te kijken. Woensdag was er sowieso onvoldoende bezetting en ook tijdens vakanties was dit handig.

Nu werk ik twee dagen bij Sales en één bij Logistiek. Vooral de dynamiek en de afwisseling door de combinatie van beide functies maken mijn werk interessant. Het zijn beide fijne afdelingen, met een prettige manier van communiceren en er is onderling waardering voor elkaar, ook vanuit het Management.”

 

Buiten de werkuren

“Mijn grootste hobby op dit moment is onze camper. Samen met mijn partner heb ik een busje omgebouwd tot de ‘Canary Cruiser’. Het heeft veel tijd gekost, maar was heel leuk om te doen. Ik heb een handige man, dus alles is helemaal zelf gedaan. Vorig jaar hebben we proef gereden om te kijken hoe het bevalt en de volgende reis wordt 2 weken door Zweden trekken met onze zoon. 

Ook vind ik het gezellig om tijd door te brengen met familie en vrienden en hou ik enorm van muziek. Regelmatig gaan we naar concerten van bekende artiesten, maar ook van onbekende bands.”

Share This