$('#file-upload').bind('change', function() { var fileName = ''; fileName = $(this).val(); $('#file-selected').html(fileName); })

Via deze weg stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Patricia van Nobelen, 34 jaar, en werk nu zo’n 6,5 jaar bij Nobels Group. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Samen genieten van heerlijke diners vind ik altijd erg gezellig!

Geboren op de zaak  

Ik ben letterlijk geboren op de zaak, bij Nobels Machinefabriek in Katwijk. In eerste instantie koos ik er bewust voor om bij andere werkgevers ervaring op te doen, ik heb dan ook een hele brede opleidingsachtergrond op totaal andere vakgebieden.

Toen Javo en Nobels gingen fuseren, kwam er een interessante functie beschikbaar als Executive Assistant van CEO Koos de Vink. Dit was voor mij het moment om toch bij ons familiebedrijf te gaan werken. Inmiddels zijn we 6,5 jaar verder en is mijn functie ook uitgebreid met facilitair management en werkzaamheden voor HR.

Werken in een dynamische omgeving


Mijn dag is elke keer weer anders en vraagt veel flexibiliteit. Zo kan de agenda van Koos heel dynamisch zijn en komt het geregeld voor dat er een afspraak verzet moet worden. In deze functie leer ik erg veel over het bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van strategie. Ik vind het erg interessant om daar meer inzicht in te krijgen.

Op facilitair gebied is er ook altijd wel een uitdaging. Een belangrijk voorbeeld: de koffiemachine in storing. Die storing moet zo snel mogelijk worden opgelost, want geen werkdag zonder lekkere koffie toch? Daarnaast ben ik ook altijd te porren voor de organisatie van een beurs of evenement. Ik vind het erg leuk om daarbij te helpen.

Essentiële schakel binnen Nobels Group  


“Patricia is mijn steun en toeverlaat. Als zij er een keer niet is, is de kans groter dat ik te laat kom of bijvoorbeeld een e-mail niet op tijd wordt beantwoord”, dit zijn Koos zijn woorden, niet die van mij . Het is in mijn functie als Executive Assistant erg belangrijk om Koos waar nodig te ondersteunen, zodat hij zich kan bezighouden met de primaire zaken en zich niet druk hoeft te maken over zijn agenda of mailbox.

Als Facilitair Manager zorg ik voor het ondersteunen van het personeel, maar dan in het ‘huishouden van het bedrijf’. Bijvoorbeeld zorgen dat er altijd koffie beschikbaar is, het organiseren van de werkkleding en het beheer van het gebouw. Ik zorg er voor dat alle faciliteiten beschikbaar zijn, zodat iedereen hun werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.

Passie voor onze kernwaarden


Ik kan me sowieso erg goed vinden in onze kernwaarden (wederzijds respect, creativiteit, waarde toevoegen en plezier). Op persoonlijk vlak hou ik ervan om voldoende uitdaging in mijn werk te hebben, want daar word ik extra door gemotiveerd. Ik vind het ook erg prettig om samen te werken met leuke, gedreven en enthousiaste collega’s en uiteindelijk zo goed mogelijk de klant te kunnen bedienen. En naar mijn mening lukt dat bij ons heel goed, ik vind dat we een leuke sfeer hebben binnen ons bedrijf.

 

Share This